MOVIMENTO

Donaziuns per
MOVIMENTO

Motivs per üna donaziun a nossa società

1. El/Ella güda al lö illa regiun dal Grischun. Cun üna contribuziun per l'intent da donaziun tschernü das Ellas/Els sustegnan Ellas/Els directamaing nossas spüertas e progets.
  2. Ellas /Els striunan cun quai ün surrier sün la fatscha da las persunas chi vegnan assistidas ed occupadas da Movimento.

Motivs per una donaziun

Donaziuns ans pussibiliteschan d'accumplir ils giavüschs da las persunas cun impedimaints e da crear las spüertas tenor lur bsögns. Grazcha a las donaziuns pudain nus far las investiziuns necessarias, realisar progets, finanziar regularmaing arrandschamaints special sco activitats da temp liber, excursiuns o spüertas da fuormaziun.

Nus pigliain incunter eri gugent donaziuns in cas da mortori. Ch'Ellas/Els racumondan a nus ill'annunzcha da mort o dedicheschan la collecta a favur da nossa società. Ch'Ellas/Els notan Lur pajamaint cun ün'indicaziun davart la/s persuna/s morta/s.

Sch'Ellas/Els vulessen sustegner Movimento sur la mort oura, pon Ellas/Els far quai cun üna donaziun in fuorma d'ün legat, relasch o d'üna ierta.

Datas dal conto

Movimento
Post Finance: IBAN CH27 0900 0000 7000 0811 4
Banca Chantunala Grischuna: IBAN: CH37 0077 4410 1369 9030 0

Contact per donaziuns

Ha Ellas/Els dumondas davart a las donaziuns e l'intent d'ütilisaziun ? Prisca Anand, presidenta da Movimento, Tillas/Tils cussaglia gugent persunalmaing.

Prisca Anand
presidenta Società Movimento