MOVIMENTO

Nossa società
MOVIMENTO

Movimento es ün'istituziun privata per persunas cun ün impedimaint. La società maina trais posts, adüna ün a Samedan, Poschiavo e Scuol, ed ha ün mandat da prestaziun dal chantun Grischun. I vegnan spüertas plazzas assistidas da lavur, da structura dal di e d'abitar. La società Movimento es deliberada da las impostas.

Organisaziun da la società Movimento

Movimento es organisà sco segua: Radunanza generala, suprastanza, direcziun, gestiun e post da revisiun.

Suprastanza

• Prisca Annand, Sa Murezzan, presidenta
  • Fabiola Monigatti, Poschiavo, vicepresidenta
  • Curdin Schmidt, San Murezzan, finanzas
  • Diego Schwarzenbach, Puntraschigna, actuar
  • Alessandro Forcella, Silvaplana
  • Annemarie Perl, Puntraschigna
  • Annalea Stuppan, Cuoira

Gestiun

Dr. Karin Hänni

Post da revisiun

OBT AG, Cuoira

Finanziaziun

Nossas gestiuns vegnan finanziadas cun contribuziuns dal chantun Grischun, la vendita d'agens prodots sco eir d'entradas da las taxas dal di di da las abitantas e'ls abitants. Grazcha a las donaziuns pudain nur far ultra da quai las investiziuns necessarias, realisar progets e finanziar regularmaing arrandschamaints specials sco activitats da temp lieber, excursiuns e spüertas da fuormaziun.

Downloads